Τα Συστατικά του Granus Men’s UP

Τα συστατικά του Granus

Οι θησαυροί της φύσης σε μια κάψουλα

semen-cuscutae

Semen-Cuscutae. Προδιαθέτει για σεξουαλική συνεύρεση αυξάνοντας τη λίμπιντο, έχει αντιοξειδωτική δράση, είναι αντιφλεγμονώδες και προλαμβάνει τις καρδιαγγειακές παθήσεις.

eucomnia

Eucomnia Ulmoides. Εικόμνια. Μειώνει την αρτηριακή πίεση και τα τριγλυκερίδια, εμποδίζει την απώλεια οστικής μάζας, ενθαρρύνει την απώλεια λίπους και κυρίως αυξάνει την κινητοποίηση φυσικών στεροειδών στον οργανισμό.

cistanches

Herba cistanches. Χρησιμοποιείται κατά παράδοση για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, τη σεξουαλική υγεία και οργανική τόνωση, την καλή εντερική λειτουργία, είναι αντιοξειδωτικό και προστατεύει το νευρικό σύστημα.

chinese-angelica

Chinese Angelica. Κινεζική αγγελική. Προλαμβάνει τις αλλεργικές κρίσεις, ευνοεί τις αρθρώσεις, περιορίζει την υπέρταση, καταπολεμά την ψωρίαση και τον ανεπιθύμητο αποχρωματισμό του δέρματος. Ενθαρρύνει την γονιμότητα και βοηθά στην αντιμετώπιση της πρόωρης εκσπερμάτωσης.

pilosula

Condonopsis pilosula. Ενεργοποιεί το κεντρικό νευρικό σύστημα, είναι δυναμωτικό, τονωτικό, σταθεροποιεί τα άτομα με διατροφικές διαταραχές, αυξάνει την αντοχή και ευνοεί την σωστή κυκλοφορία του αίματος.

astragalus

Astragalus Membranaceus. Αστράγαλος ο μεμβρανώδης. Τα βασικά οφέλη από τη λήψη του είναι: είναι αντιφλεγμονώδες, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, επιβραδύνει ή εμποδίζει την ανάπτυξη καρκινικών όγκων και προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα και ρυθμίζει ή προλαμβάνει το διαβήτη και τις ασθένειες που προκαλεί.

radix-paeoniae-alba

Radix paeoniae alba. Βοηθά στη καλή υγεία του αναπνευστικού, καταπολεμά την αρτηριοσκλήρωση, βοηθά ασθενείς με κύρωση του ήπατος, αντιστέκεται στην νευραλγία και την ημικρανία και βοηθά τονώνει με σύνδρομο χρόνιας κόπωσης CFS.

liquorice

Liquorice. Λειτουργεί σαν φυσικό αντιβιοτικό, αντιφλεγμονώδες, καταπολεμά οστεοαρθρίτιδες και απαλύνει το στρες. Βοηθά ασθενείς στην μετεγχειρητική τους κατάσταση, χρησιμοποιείται για πάρα πολλές δερματοπάθειες, καθώς και για την καταπολέμηση όλων των τύπων Ηπατίτιδας. Φυσικά ενισχύει τον οργανισμό την σωστή στιγμή, ενώ παράλληλα ανακουφίζει από περιττή μυική δραστηριότητα.

cinnamomum-cassia

Cinnamomum Cassia. Κινεζική κανέλα. Καταπολεμά το διαβήτη, τους μυϊκούς σπασμούς , την στομαχική παλινδρόμηση, κάνει καλό στο κοινό “κρύωμα” και ανοίγει την όρεξη. Επίσης ευνοεί την καλή νεφρική λειτουργία, εξαλείφει τις κράμπες και ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση.

rhizoma-atractylodis

Rhizoma-Atractylodis. Ενισχύει το ανοσοποιητικό, διευκολύνει την ούρηση και βοηθά στη νεφρική λειτουργία, επιτελεί φυσική αιμοκάθαρση και βοηθά στην αποφυγή αλλεργιών που προκαλούνται από τη σκόνη αλλά και άλλα συναφή σωματίδια.

bidentate-achyranthes

Bidentate Achyranthes. Βοηθά στη νεφρική λειτουργία και καθαρίζει την ουροδόχο κύστη. Επίσης έχει αναλγητική δράση και ωφελεί ασθενείς με άσθμα.

semen-zizyphi

Semen Zizyphi spinosae. Είναι αγχολυτικό, ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και τονώνει τους αδύναμους οργανισμούς. Επίσης για χιλιάδες χρόνια χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση της αϋπνίας.