Συχνές ερωτήσεις

Εδώ θα βρείτε απαντήσεις στα συνηθέστερα ερωτήματα για το Granus Men's UP. Μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Παρόλο που το Granus Men’s UP είναι πολύ αποτελεσματικό, δεν είναι φάρμακο. Είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής χωρίς χημικές προσμίξεις. Όλα του τα συστατικά προέρχονται από τη φύση, σε μια ισορροπημένη και ασφαλή ποσόστωση που εξασφαλίζει το αποτέλεσμα που μόνο στο Granus Men’s UP μπορούμε να απολαύσουμε.

Για την παρασκευή του Granus Men’s UP χρησιμοποιούνται 25 διαφορετικά βότανα, γνωστά στην Ασία από αρχαιοτάτων χρόνων. Πολλά από αυτά, είναι γνωστά και στο Δυτικό κόσμο, εδώ και μερικούς αιώνες.

Το Granus Men’s UP περιέχει μόνο φυσικά φυσικά συστατικά και σε ποσότητες ιδανικές και εξαιρετικά ασφαλείς για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Τα βότανα που εμπεριέχονται στο Granus Men’s UP προέρχονται κυρίως από χώρες της Ασίας: Βιετνάμ, Καμπότζη, Λάος και την Κίνα, όπου καλλιεργούνται με φυσικό, βιολογικό τρόπο.

Το Granus Men’s UP παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα με μορφή κάψουλας των 500mg από τη φαρμακοβιομηχανία Rafarm.

Η φαρμακοβιομηχανία Rafarm, τηρεί όλους τους κανόνες και τα πρότυπα ασφαλείας, για μια διαδικασία που εγγυάται ένα εξαιρετικά ποιοτικό και ασφαλές αποτέλεσμα.

Μία ώρα μετά τη λήψη της κάψουλας, το σκεύασμα θα αρχίσει να ενεργεί. Το σώμα θερμαίνεται, αυξάνεται ο ρυθμός κυκλοφορίας του αίματος στην πυελική χώρα, με αποτέλεσμα την τόνωση και πλήρωση των αγγείων του πέους. Κατά συνέπεια διευκολύνεται η στύση και επιτυγχάνεται μία υψηλής ποιότητας ερωτική συνεύρεση.

Όχι, κατά τη χρήση του Granus Men’s UP δεν έχουν παρατηρηθεί παρενέργειες. Άτομα που έχουν προβλήματα υπέρτασης και χρήζουν θεραπείας με λήψη φαρμάκων, να συμβουλεύονται τον ιατρό τους πριν τη χρήση. Επίσης, είναι πιθανό, άτομα με αλλεργικές ευαισθησίες στα φρούτα και τα λαχανικά, να παρουσιάσουν κάποια στιγμή συμπτώματα. Σε κάθε τέτοια περίπτωση, οι χρήστες θα πρέπει να ενημερώνουν τον ιατρό τους πριν από τη χρήση.

Ναι. Τα συστατικά που περιέχονται στο Granus Men’s UP δεν επηρεάζουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, ως εκ τούτου είναι αβλαβές για τη λήψη από διαβητικούς.

Όχι. Σε μερικές περιπτώσεις έχει παρατηρηθεί μια μικρή μείωση της συστολικής πίεσης σε ποσοστό περίπου 0,5 της μονάδας που οφείλεται σε μικρή αγγειοδιαστολή.

Όχι. Αν και για λόγους ασφαλείας, όταν υπάρχει ενεργό σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα όπως έμφραγμα ή σοβαρή κολπική μαρμαρυγή, καλό είναι να ενημερώνεται ο ιατρός. Σε κάθε περίπτωση το Granus Men’s UP αφήνει ανεπηρέαστη τη καρδιακή λειτουργία.

Σε γενικές γραμμές το Granus Men’s UP δεν αντιδοτεί με φάρμακα γενικά. Όμως φάρμακα που λαμβάνονται για πολύ σοβαρές παθήσεις όπως καρκίνος, σκλήρυνση κατά πλάκας ή αυτοάνοσα νοσήματα, παρότι δεν υπάρχουν αλληλοεπηρεασμοί, καλό είναι να συμβουλευόμαστε τον ιατρό μας.

Το Granus Men’s UP πρωτοκυκλοφόρησε τον 08/2014.

Το Granus Men’s UP πωλείται στα περισσότερα φαρμακεία της Ελλάδας, πωλείται κατευθείαν από την εταιρεία μας αλλά μπορείτε να το αποκτήσετε και με ηλεκτρονική παραγγελία από τον ιστότοπό μας.

Όχι, το Granus Men’s UP δεν είναι μια προγραμματισμένη θεραπεία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όποια ακριβώς στιγμή το έχουμε ανάγκη. Μπορούμε να το πάρουμε μόλις μία ώρα πριν τη συνεύρεση και να έχουμε μια εξαιρετική σεξουαλική εμπειρία. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε καθημερινή, προγραμματισμένη χρήση. Το Granus Men’s UP, είναι ένα πολύτιμο συμπλήρωμα διατροφής, με πολύ ευεργετικές συνέπειες για τον οργανισμό μας, ανεξάρτητα με τη δράση του στη επιτυχία της στύσης.

Απευθύνεται σε όλους τους άνδρες, οι οποίοι για διάφορους λόγους δυσκολεύονται να πετύχουν τη επιθυμητή στύση, η οποία είναι προϋπόθεση για μια πετυχημένη σεξουαλική συνεύρεση. Η στυτική δυσλειτουργία λοιπόν είναι το πρόβλημα που το Granus Men’s UP καταπολεμά με τον πιο φυσικό τρόπο.

Η απόλυτα φυσική σύσταση του Granus Men’s UP, το καθιστά εντελώς ασφαλές, για χρήση από οποιονδήποτε άνδρα. Οι ευεργετικές ιδιότητες της κάψουλας, μπορούν να ωφελήσουν ακόμα και γυναίκες!!! Ο σύγχρονος άνδρας αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις, που τον επιβαρύνουν ψυχολογικά αλλά και σωματικά, με ολέθριες συνέπειες για τη σεξουαλική του ζωή. Το Granus Men’s UP θα εξασφαλίσει άνετα μια πετυχημένη ερωτική πράξη και κατά συνέπεια ευρύτερη αίσθηση ικανοποίησης και επιτυχίας.

Συνομιλία
1
Close chat
Ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας. Παρακαλώ πατήστε το κουμπί, για να συνομιλήσετε με την υποστήριξή μας :)

Έναρξη