Προβληματική παρτίδα με αριθμό LOT 33048 και λήξη τον 08/2020

Αγαπητοί καταναλωτές,

σας ενημερώνουμε ότι στην παρτίδα με αριθμό παραγωγής LOT 33048 και με ημερομηνία λήξης 08/2020, ορισμένες κάψουλες δεν είχαν την αναμενόμενη, γνωστή δράση του Granus Men’s UP.
Σε καμία περίπτωση, η μειωμένη αποτελεσματικότητα δεν συνιστά κίνδυνο για την υγεία του καταναλωτή.

Θα θέλαμε αρχικά να ζητήσουμε συγνώμη για τη διαδικασία που πολλοί από εσάς αναγκάστηκαν να τεθούν, καθώς η χρήση του συμπληρώματος αφορά ένα αρκετά ευαίσθητο κομμάτι της προσωπικής ζωής του άνδρα. Άμεσα καταβάλαμε προσπάθειες, ώστε να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε τον απρόβλεπτο παράγοντα έτσι ώστε στο μέλλον, να μην υποβληθούν έστω και μερικοί από τους καταναλωτές μας ξανά σε παρόμοια ταλαιπωρία.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, μοιραστήκατε μαζί μας τις απόψεις σας και έτσι μπορέσαμε έγκαιρα, να ενημερωθούμε για το πρόβλημα και να προβούμε σε άμεσες ενέργειες για την αντιμετώπισή του.

Στις τρέχουσες παρτίδες αποκαταστάθηκαν τα όποια προβλήματα και αυτές που κυκλοφορούν έχουν τη γνωστή αποτελεσματικότητα.
Όσοι από εσάς έχετε ήδη στα χέρια σας τη συγκεκριμένη συσκευασία, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρεία μας για να προβούμε σε αντικατάσταση, ασφαλώς χωρίς οποιαδήποτε χρέωση.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας με τους εξής τρόπους:

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση αλλά και για την πολύτιμη εμπιστοσύνη σας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Με τιμή,

Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών

granusmensup