Τα χάπια για τη στυτική δυσλειτουργία.

Εδώ και περίπου 10 χρόνια, έκαναν την εμφάνισή τους τα χάπια που υποσχέθηκαν μια αποτελεσματική και καλύτερης ποιότητας στύση. Ενώ η αρχική “αποστολή” των εν λόγω φαρμάκων ήταν να λύσει τις διαταραχές της στύσης στις πιο βεβαρημένες ομάδες του ανδρικού πληθυσμού (συνήθως άνδρες άνω των 40 – 45 με οργανικές αιτίες στυτικής δυσλειτουργίας), γρήγορα προκάλεσε το ενδιαφέρον σε άνδρες που απλά θα ήθελαν μια “σίγουρη” επίδοση ή ένα ψυχολογικό προβάδισμα για να απολαύσουν μια πιο σίγουρη σεξουαλική εμπειρία.
Αυτό προκάλεσε μια ανεξέλεγκτη χρήση των χαπιών, χωρίς συνταγογράφηση και χωρίς τη βέβαιη διάγνωση από ουρολόγους – ανδρολόγους, με συνέπεια οι χρήστες να εκτίθενται σε κινδύνους ιδιαίτερα σοβαρούς και σε πολλές των περιπτώσεων κυριολεκτικά να κινδυνεύει ακόμη και η ζωή τους. Εδώ, να πούμε ότι η υπόθεση άρχισε να γίνεται ακόμη πιο σοβαρή όταν έκαναν την εμφάνισή τους εταιρείες που διαδικτυακά προσέφεραν τα συγκεκριμένα φάρμακα σε καλύτερες τιμές και φυσικά χωρίς να είναι απαραίτητη η συνταγή γιατρού.

Εκτός της ανεξέλεγκτης λοιπόν διακίνησης, παρουσιάστηκε και πρόβλημα γνησιότητας των χαπιών. Σε πολλές περιπτώσεις λοιπόν μιλάμε για απομιμήσεις , αμφιβόλου προέλευσης και αδιευκρίνιστης δράσης με ότι κίνδυνο συνεπάγεται κάτι τέτοιο. Η αυξημένη τιμή, η υποχρεωτική συνταγογράφηση αλλά και οι αντενδείξεις και παρενέργειες που τα χάπια μπορούν να προκαλέσουν σε κάποιους άνδρες, πυροδότησαν την έρευνα για την αναζήτηση λύσεων, περισσότερο φυσικών, πιο ακίνδυνων και γιατί όχι, φθηνότερων σκευασμάτων.

Μια ισορροπημένη σεξουαλική ζωή, συνεπάγεται ποιότητα στη σχέση του ζεύγους και ένα ευχαριστημένο ζευγάρι μπορεί να προσφέρει ένα ιδιαίτερα πετυχημένο οικογενειακό περιβάλλον, καθώς επικρατεί ισορροπία και ηρεμία, μέσα και έξω από το σπίτι.

ctabutton