Πρόωρη εκσπερμάτιση και αντιμετώπιση

Η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι η πιο κοινή διαταραχή που εμφανίζεται σε άνδρες μέχρι την ηλικία των 60.

Παγκοσμίως 1 στους 5 άνδρες ανεξαρτήτου ηλικίας, παρουσιάζουν τη διαταραχή. Πρόωρη εκσπερμάτιση θεωρείται η ολοκλήρωση στη σεξουαλική πράξη σε χρόνο από 1 λεπτό έως 3 λεπτά. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, ο πάσχων ολοκληρώνει ακόμα και πριν τη διείσδυση στον κόλπο της συντρόφου.

Για πολλά χρόνια, επικρατούσε η άποψη ότι η πρόωρη εκσπερμάτιση είχε να κάνει μόνο με ψυχολογικές αιτίες.

Τελευταία, κλινικές έρευνες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αυτή η διαταραχή οφείλεται ως ένα βαθμό στην μη σωστή λειτουργία των νευροδιαβιβαστών και συγκεκριμένα στην ελλιπή παραγωγή σεροτονίνης (SSRI). Κατά συνέπεια, μιλάμε για ένα νευρολοβιολογικό πρόβλημα, που σε συνδυασμό με την “κακή” ψυχολογία, οδηγεί στην διαταραχή της πρόωρης εκσπερμάτισης.

Η πρόωρη εκσπερμάτιση χωρίζεται στις εξής δύο κατηγορίες:

Πρωτογενής, που είναι η λεγόμενη χρόνια διαταραχή. Σε αυτή την περίπτωση ο πάσχων, από την αρχή της σεξουαλικής του ζωής αντιμετωπίζει σταθερά τη διαταραχή.

Δευτερογενής, που αναφέρεται στη σταδιακή εμφάνιση της πρόωρης εκσπερμάτισης ή ακόμη και της αιφνίδιας εμφάνισης αυτής. Στην συγκεκριμένη κατηγορία, η ψυχολογία έχει μεγάλη σημασία, καθώς ο πάσχων βιώνει το στρες της επανάληψης, σε κάτι που δεν του είναι οικείο σαν βίωμα ετών.

Επιπτώσεις της πρόωρης εκσπερμάτισης

Οι επιπτώσεις είναι αρκετά σοβαρές, άμεσες ή έμμεσες. Ο πάσχων δεν μπορεί να απολαύσει τη σεξουαλική πράξη καθώς δεν μπορεί να την παρατείνει χρονικά. Αισθάνεται ανεπαρκείς στο να ικανοποιήσει μια σύντροφο, κάτι που δημιουργεί προβλήματα αυτοεκτίμησης. Η σύντροφος με τη σειρά της μπορεί να χάσει το ενδιαφέρον της για το σεξ και είναι προφανές ότι η σχέση κλονίζεται. Ακολουθεί απομάκρυνση και εάν το ζευγάρι δεν συζητήσει ανοιχτά για το πρόβλημα και ο άνδρας δεν παραδεχτεί τη δυσλειτουργία του, τότε μοιραία, φτάνουμε ακόμα και στον χωρισμό.

Περιττό να αναφέρουμε το εύρος της αίσθησης της αποτυχίας για τον άνδρα, με συνέπειες αναμενόμενες αλλά και κάποιες απρόβλεπτες σε άλλους τομείς εκτός των σχέσεων.

Επιλογές θεραπείας

Αρχικά ο άνδρας που παρουσιάζει τη διαταραχή, θα πρέπει να συμβουλευτεί έναν ανδρολόγο – ουρολόγο, για να αποκλειστούν οργανικά προβλήματα, όπως για παράδειγμα χρόνια προστατίτιδα ή και διαταραχές στη στύση. Συχνά, η στυτική δυσλειτουργία συνυπάρχει με την πρόωρη εκσπερμάτιση, δημιουργώντας σύγχυση αλλά και απόγνωση στον ασθενή.

Κατόπιν, κάποιες συνεδρίες ψυχοσεξουαλικής θεραπείας θα μπορούσαν να υποστηρίξουν επιτυχώς άνδρες που δέχονται ψυχολογικές πιέσεις απόδοσης. Τα αποτελέσματα των συνεδριών μπορούν να επιφέρουν ευεργετικές συνέπειες καθώς ο ασθενής οδηγείται σε επίγνωση και λύσεις που εφαρμόζουν στην ευρύτερη ψυχολογική του κατάσταση και αίσθηση αυτοεκτίμησης. Αξίζει να αναφερθεί πως η πλειοψηφία των ανδρών με διαταραχή πρόωρης εκσπερμάτισης, βελτιώνουν τους χρόνους τους όταν αισθάνονται ασφαλείς και έχουν “ανεβασμένη” αυτοπεποίθηση.

Το Granus Men’sUP ενισχύει την αυτοπεποίθηση

Το Granus θα σας γεμίσει ενέργεια και σιγουριά! Ένας θετικά “φορτισμένος” άνδρας, πατάει γερά στα πόδια του και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Είναι στιγμές που λειτουργούμε στο 100% των δυνατοτήτων μας. Το Granus θα μας στηρίξει έτσι ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε τον πραγματικό εαυτό μας, όποτε ακριβώς το θελήσουμε!

Νιώστε την ενέργεια και την ευεξία που προσφέρει το Granus Men’s UP και αγαπήστε τον εαυτό σας από την αρχή!

Η αυτοπεποίθηση είναι δικαίωμα που το έχουν όλοι οι άνδρες, ανεξαρτήτου ηλικίας, εμφάνισης και φυσικής κατάστασης.

Μη χάνετε άλλο χρόνο! Αποκτήστε τώρα το Granus και νιώστε τη δύναμη!

Μην αφήνετε λοιπόν το χρόνο να λειτουργεί εις βάρος σας. Δοκιμάστε το Granus Men’sUP και ανακαλύψτε τον τρόπο που…  Η Φύση… Δίνει τη Λύση!

ctabutton

9 thoughts on “Πρόωρη εκσπερμάτιση και αντιμετώπιση

 1. Γιάννης

  Καλησπέρα σας. Έχω πάρει το granus up όχι τόσο για ικανοποιητική στύση, αλλά για προβλήματα που έχω πρόωρης εκσπερμάτωσης.. Θα με βοηθήσει πάνω σ’αυτό το πρόβλημα και ποια είναι η καταλληλότερη δοσολογία για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Είμαι 38 χρόνων χωρίς προβλήματα υγείας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Reply
  1. dimitris Post author

   Καλησπέρα σας!
   Η σύσταση του Granus Mens’UP εγγυάται διάρκεια στην συνεύρεση, άμεσα αλλά και έμμεσα. Θα σταθούμε στην έμμεση επίπτωση, η οποία συνδέεται με την καλή ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση. Στην περίπτωσή σας βέβαια δεν υπάρχει άγχος αποτυχίας στύσης οπότε το πρόβλημα περιορίζεται καθαρά στην πιθανότητα της πρόωρης εκσπερμάτισης. Ο χρήστης του Granus, πέρα από τη σωματικά αποτελέσματα, απολαμβάνει και ψυχολογικό πλεονέκτημα καθώς η λήψη του Granus επιφέρει αύξηση των ενδορφινών με θαυμάσια αποτελέσματα στη διάθεση και την ψυχολογία του χρήστη. Είναι ευρέως αποδεκτό ότι όταν δεν συντρέχει οργανικό αίτιο για την πρόωρη εκσπερμάτιση, αυτή κυρίως οφείλεται σε «κακή» ψυχολογία.
   Θα μπορούσατε λοιπόν να κάνετε λήψη του Granus ανά δύο ημέρες και για διάστημα 15 ημερών. Έτσι θα μπορέσετε να διαπιστώσετε την επίδραση που έχει στον οργανισμό και την ψυχολογία σας αυτό το καταπληκτικό συμπλήρωμα.
   Εναλλακτικά θα μπορούσατε να το λάβετε όπως και οι υπόλοιποι χρήστες, δηλαδή 1 περίπου ώρα πριν από τη συνεύρεση.

   Reply
 2. Θανασης

  Καλησπερα σας εχω παρει μια φορα το granus UP και ειχα ικανοποιητική σεξουαλικη δραστηριοτητα και εκσπερματωση, παρατηρώ οτι ενω ειμαι στα προκαταρτικα εκσπερματωνω ελαχιστα πριν ερθω σε πληρη στυση, μπορω να παιρνω το granus για καποιες ημερες χωρις να ερχομαι σε επαφη, οφειλεί θεραπευτικα; Θανασης

  Reply
 3. Θανασης

  είχα παρει το granus up πριν λιγες μερες και ειχα κανονικη σεξουαλικη επαφη, παρατηρω ομως ενω ειμαι στα προκαταρτικα εκσπερματωνω πριν ερθω σε πληρη στυση, αυτο συμβαινει εδω και 1 χρονο περιπου και καποιος φιλος μου προτεινε το granus, μπορω να το παρω για ενα διαστημα θεραπευτικα και πως αν γινεται;

  Reply
  1. dimitris Post author

   Καλησπέρα σας! Αυτό που προτείνουμε είναι η λήψη του Granus μέρα παρά μέρα, για διάστημα όχι μεγαλύτερο των 15 ημερών. Καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε έναν ουρολόγο – ανδρολόγο για να αποκλειστούν άλλες παθήσεις που επιφέρουν την πρόωρη εκσπερμάτιση. Μία απλή δοκιμή, είναι να παρατηρήσετε τους χρόνους εκσπερμάτισης κατά την αυτοικανοποίηση. Εάν υπάρχει επαρκείς έλεγχος, αυτό θα μας οδηγήσει στο συμπέρασμα της ψυχολογικής αιτίας. Το Granus σε αυτή την περίπτωση, έχει καταπληκτικά ποσοστά επιτυχίας.

   Reply
 4. Νίκος

  Είμαι 21 χρόνων έχω πάει με αρκετές κοπέλες και στο 99% τον περίπτωσεων τελείωνα στα πρώτα 3-4 λεπτά με αποτέλεσμα την πλήρη απογοήτευση και από της 2 πλευρές
  Άμα πάρω το χάπι ανά 2 μέρες για 15μερες όπως προτείνεται λειτουργεί θεραπευτικα η απλά διαρκεί για λίγες μέρες ;;;

  Reply
  1. dimitris Post author

   Καλησπέρα σας! Το Granus δεν αποτελεί θεραπεία. Βέβαια λήψη της κάψουλας, εκτός από τη ποιότητα στη στύση, προσφέρει και διάρκεια. Αυτό όμως καλύπτει τη πρόωρη εκσπερμάτωση που έχει ψυχολογικά αίτια. Εάν λοιπόν ανήκετε σε αυτή τη κατηγορία, το Granus μπορεί να σας βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι σαν να μας «μαθαίνει» τον τρόπο για να χαρούμε μεγαλύτερους χρόνους στο σεξ. Η σιγουριά που προσφέρει, μας δίνει ένα συναίσθημα ασφάλειας όσων αφορά τη στυτική μας λειτουργία και αυτή η σιγουριά είναι που επιφέρει μεγαλύτερο έλεγχο.
   Εάν λοιπόν έχετε επισκεφτεί ανδρολόγο – ουρολόγο και δεν έχετε διαγνωσθεί με οργανικό πρόβλημα, τότε προτείνουμε το Granus Men’s UP ανεπιφύλακτα.

   Reply
 5. Βαγγος

  Καλησπέρα, ειμαι 24. Αν δεν υπαρχει προβλημα στυτικης δυσλειτουργιας ουτε προωρη εκσπερματωση μπορει να ληφθει το granus; Θελω να επιτυχω πολλες στυσεις σε ενα βραδυ. Επισης, πριν ληφθει το granus πρεπει να εχω καθαρες εξετασεις;

  Reply
  1. dimitris Post author

   Καλησπέρα σας! Ασφαλώς και μπορείτε να λάβετε το Granus. Πάρα πολλοί άνδρες λαμβάνουν το Granus για σιγουριά και καλύτερες επιδόσεις. Δεν χρειάζονται εξετάσεις, εκτός εάν έχετε ήδη προβλήματα όπως: δρεπανοκυτταρική αναιμία, έλλειψη ενζύμου G-6P.D ή αυξημένη και μη ελεγμένη με ειδική αγωγή, αρτηριακή πίεση.

   Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *