Ψυχολογία και Νέος Άνδρας

Είναι γνωστό σε όλους μας, ότι το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας παρουσιάζεται στατιστικά σε άνδρες μέσης ή προχωρημένης ηλικίας. Συγκεκριμένα, σε άνδρες ηλικίας 40 – 70 ετών, έχουμε ένα ποσοστό διαταραχής της στυτικής λειτουργίας που αγγίζει το 52%. Όσο αυξάνει η ηλικία, τόσο αυξάνονται και οι παθήσεις που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την σεξουαλική επίδοση.

Τι ακριβώς συμβαίνει όμως στη σεξουαλική ζωή των νεότερων ανδρών; Εκτός από ένα μικρό ποσοστό που εμφανίζει οργανικές βλάβες, οι υπόλοιπες περιπτώσεις αφορούν άνδρες που αντιμετωπίζουν ψυχολογικές προκλήσεις με αρκετά αρνητικά αποτελέσμτα.
Οι άνδρες σε σύγκριση με τις γυναίκες, έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο πεδίο αμφισβήτησης. Βλέπετε, κατά το προκαταρκτικό στάδιο μιας σεξουαλικής επαφής, η ετοιμότητα ενός άνδρα κρίνεται φανερά από τη διαδικασία της στύσης. Λόγω της ίδιας της “κατασκευής” των ανδρικών γεννητικών οργάνων, ένας άνδρας, δε μπορεί να επικαλεστεί ερωτική διάθεση, εάν αυτή δεν συνοδεύεται από μια καλής ποιότητας στύση. Αυτή η σοβαρή ιδιότητα της ανδρικής φύσης αλλά και όλες οι δοκιμασίες της καθημερινότητας, έχουν ως αποτέλεσμα διαταραχές στη σεξουαλικότητα των νεότερων ανδρών.
Ο άνδρας έχει την αγωνία να αποδείξει την ικανότητά του, να ικανοποιήσει μια γυναίκα και αυτό περνάει από την εμπειρία που έχει αποκτήσει ή από τη σιγουριά του για την επάρκεια της ποιότητας της στύσης του, τη διάρκεια της πράξης (πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτισης) ή ακόμα και το μέγεθος του πέους του.
Η αγωνία λοιπόν πολλαπλασιάζεται, με ολέθρια αποτελέσματα στην επιτυχία της πράξης. Κατά συνέπεια, ο άνδρας που αποτυγχάνει να έχει μια φυσιολογική και ικανοποιητική συνεύρεση, δέχεται ένα πολύ σοβαρό πλήγμα στην ευρύτερη ψυχολογία του. Οι συνέπειες πλήττουν τη σχέση και όταν αναφερόμαστε σε ανδρόγυνα, κλονίζεται ακόμη και η οικογενειακή αρμονία. Αυτό δημιουργεί θλίψη, αντικοινωνική συμπεριφορά, αίσθηση ανεπάρκειας και φυσικά οι συνέπειες επηρεάζουν ακόμη και την επαγγελματική και παραγωγική διαδικασία. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι προκύπτει ένας φαύλος κύκλος που παγιδεύει τον άνδρα και φυσικά, πολλές φορές, δεν μπορεί να εντοπιστεί η πηγή του κακού.

Το Granus Men’s UP, δημιουργήθηκε για να ενισχύσει τον οργανισμό του σύγχρονου άντρα και να τον θωρακίσει επαρκώς στις καθημερινές προκλήσεις!
Μας απαλλάσσει από τις περιττές σκέψεις αμφισβήτησης και μας κάνει να νιώθουμε σιγουριά για το αποτέλεσμα. Η αυτοπεποίθηση είναι συνυφασμένη με την επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής μας, πόσο μάλλον με τη σεξουαλική επίδοση.
Η φόρμουλα του Granus Men’s UP είναι απόλυτα φυτική και δεν προκαλεί σχεδόν καθόλου παρενέργειες. Ακόμα και αν είστε σε τέλεια σωματική κατάσταση, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άνετα και χωρίς να επιβαρύνετε τον οργανισμό σας.
Δεν χρειάζεται λοιπόν να αφήνουμε την πίεση της καθημερινότητας να μας καταβάλει, διεκδικούμε το δικαίωμα να ελέγχουμε τη καλή μας σωματική λειτουργία και το Granus Men’s UP είναι ο απόλυτος σύμμαχός μας!

«Φτιάξτε» Ψυχολογία Τώρα! Η Φύση Δίνει τη Λύση!  smile