Granus-faq

Συχνές ερωτήσεις

Εδώ θα βρείτε απαντήσεις στα συνηθέστερα ερωτήματα για το Granus Men's UP. Μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Το Granus Men’s UP λαμβάνεται τρεις τουλάχιστον ώρες μετά το φαγητό (άδειο στομάχι). Προαιρετικά λαμβάνεται με χλιαρό, ελαφρώς αλατισμένο νερό. Συνίσταται να αποφεύγονται τα παγωμένα και το ανθρακικό (αναψυκτικά). Μία ώρα μετά τη λήψη, μπορείτε να καταναλώσετε φαγητό και αλκοολούχα ποτά, αρκεί να μην είναι παγωμένα. Το Granus Men’s UP, Θα λειτουργήσει ακόμα κι αν δεν τηρηθούν πιστά οι οδηγίες αλλά με μειωμένη δράση.

Παρόλο που το Granus Men’s UP είναι πολύ αποτελεσματικό, δεν είναι φάρμακο. Είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής χωρίς χημικές προσμίξεις. Όλα του τα συστατικά προέρχονται από τη φύση, σε μια ισορροπημένη και ασφαλή ποσόστωση που εξασφαλίζει το αποτέλεσμα που μόνο στο Granus Men’s UP μπορούμε να απολαύσουμε.

Για την παρασκευή του Granus Men’s UP χρησιμοποιούνται 25 διαφορετικά βότανα, γνωστά στην Ασία από αρχαιοτάτων χρόνων. Πολλά από αυτά, είναι γνωστά και στο Δυτικό κόσμο, εδώ και μερικούς αιώνες.

Το Granus Men’s UP περιέχει μόνο φυσικά φυσικά συστατικά και σε ποσότητες ιδανικές και ασφαλείς για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Τα βότανα που εμπεριέχονται στο Granus Men’s UP προέρχονται κυρίως από χώρες της Ασίας: Βιετνάμ, Καμπότζη, Λάος και την Κίνα, όπου καλλιεργούνται με φυσικό, βιολογικό τρόπο.

Το Granus Men’s UP παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα με μορφή κάψουλας των 500mg από τη φαρμακοβιομηχανία Rafarm.

Η φαρμακοβιομηχανία Rafarm, τηρεί όλους τους κανόνες και τα πρότυπα ασφαλείας, για μια διαδικασία που εγγυάται ένα εξαιρετικά ποιοτικό και ασφαλές αποτέλεσμα.

Κατά τη χρήση του Granus Men’s UP, έχουν παρατηρηθεί οι εξής απλές παρενέργειες: Σε σπάνιες περιπτώσεις ενδέχεται να υπάρξουν αλλεργικές αντιδράσεις σε άτομα που είναι αλλεργικά σε τροφές (αυγά, ψάρια κτλ.), ερυθρίαση, ελαφριά κεφαλαλγία, στομαχικές διαταραχές και αίσθηση καύσου. Άτομα που έχουν προβλήματα υπέρτασης και χρήζουν θεραπείας με λήψη φαρμάκων, να συμβουλεύονται τον ιατρό τους πριν τη χρήση. Σε κάθε τέτοια περίπτωση, οι χρήστες θα πρέπει να ενημερώνουν τον ιατρό τους πριν από τη χρήση.

Ναι. Τα συστατικά που περιέχονται στο Granus Men’s UP δεν επηρεάζουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, ως εκ τούτου είναι αβλαβές για τη λήψη από διαβητικούς.

Όχι. Σε μερικές περιπτώσεις έχει παρατηρηθεί μια μικρή μείωση της συστολικής πίεσης σε ποσοστό περίπου 0,5 της μονάδας που οφείλεται σε μικρή αγγειοδιαστολή.

Όχι. Για λόγους ασφαλείας, όταν υπάρχει ενεργό σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα όπως έμφραγμα ή σοβαρή κολπική μαρμαρυγή, πάντα να ενημερώνεται ο θεράπων ιατρός.

Σε γενικές γραμμές το Granus Men’s UP δεν αντιδοτεί με φάρμακα γενικά. Όμως σε περιπτώσεις φαρμάκων που λαμβάνονται για πολύ σοβαρές παθήσεις όπως καρκίνος, σκλήρυνση κατά πλάκας ή αυτοάνοσα νοσήματα, πρέπει πάντα να συμβουλευόμαστε τον ιατρό μας.

Το Granus Men’s UP πρωτοκυκλοφόρησε τον 08/2014.

Το Granus Men’s UP πωλείται στα περισσότερα φαρμακεία της Ελλάδας, πωλείται κατευθείαν από την εταιρεία μας αλλά μπορείτε να το αποκτήσετε και με ηλεκτρονική παραγγελία από τον ιστότοπό μας.

Όχι, το Granus Men’s UP δεν αποτελεί θεραπεία σε καμία περίπτωση. Είναι ένα πολύτιμο συμπλήρωμα διατροφής, με πολύ ευεργετικές συνέπειες για τον οργανισμό μας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όποια ακριβώς στιγμή το έχουμε ανάγκη.

Απευθύνεται σε όλους τους σύγχρονους άνδρες, οι οποίοι χρειάζονται ένα ισχυρό και φυσικό τονωτικό, για να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις της καθημερινότητας, στην εργασιακή αλλά και στον προσωπική αρένα. Το Granus θα σας τονώσει και θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση, με αποτέλεσμα τις υψηλές επιδόσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Η φυσική σύσταση του Granus Men’s UP, το καθιστά σε γενικές γραμμές ασφαλές, για χρήση από οποιονδήποτε άνδρα. Ο σύγχρονος άνδρας αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις, που τον επιβαρύνουν ψυχολογικά αλλά και σωματικά, με ολέθριες συνέπειες για την επαγγελματική αλλά ακόμα και τη σεξουαλική του ζωή. Το Granus Men’s UP θα εξασφαλίσει άνετα μια αποτελεσματική τόνωση και κατά συνέπεια ευρύτερη αίσθηση ικανοποίησης και επιτυχίας.

Το Granus αντενδείκνυται σε άτομα που πάσχουν από δρεπανοκυτταρική αναιμία. Επίσης απαγορεύεται η χρήση του από άτομα με προβλήματα αρτηριακής πίεσης, τα οποία δεν έχουν ρυθμιστεί με την ανάλογη θεραπεία.

Σε κάθε περίπτωση, άτομα με προβλήματα ανδρολογικής φύσεως, να συμβουλεύονται ανδρολόγο – ουρολόγο πριν από τη χρήση οποιουδήποτε σκευάσματος.